June 1, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

3 vragen om te bepalen of u in aanmerking komt voor uw belastingkrediet voor werknemersbehoud

De meeste bedrijven komen in aanmerking voor de Worker Retention Tax Credit score (ERTC), maar velen weten niet dat dit financiële voordeel nog steeds beschikbaar is. De ERTC, gelanceerd in maart 2020 als onderdeel van de Coronavirus Aid, Relief, and Economic Protection (CARES) Act, moedigt bedrijven aan om werknemers te behouden tijdens de pandemie doorway substantiële financiële steun te bieden om ze op de loonlijst te houden. De mogelijkheid om het krediet te claimen is nog steeds beschikbaar en staat open up voor meer bedrijven dan ooit tevoren.

De geschiktheidsvereisten voor het programma zijn onlangs uitgebreid met bedrijven die al een Paycheck Defense Prepare (PPP)-lening hadden ontvangen. Het staat nu ook open up voor elk bedrijf met gemiddeld 500 voltijdse werknemers, in plaats van het oorspronkelijke most van 100 werknemers. Dat is goed nieuws voor elk bedrijf dat zich nog niet heeft aangemeld.

Helaas, hoewel de meeste bedrijven in aanmerking komen, is tijd van essentieel belang. Recente wetswijzigingen hebben het kredietbedrag verlaagd van $ 28.000 for each werknemer naar $ 21.000, en de kredietvoorwaarden en -kwalificaties kunnen gemakkelijk weer veranderen. Meer bedrijven nemen kennis en solliciteren, wat het programma van de resterende fondsen snel zou kunnen uitputten. Het kost ook tijd om de terugbetalingscheques van de IRS terug te ontvangen – nog een reden waarom bedrijven snel handelen om hun statements in te dienen.

In mijn werk bij Zuma Payroll and Processing kom ik dit probleem veel tegen. Om de deelnamevereisten te vereenvoudigen, heb ik een shortlist van drie vragen samengesteld om te helpen bepalen of uw organisatie in aanmerking komt.

1. Heeft u een PPS-lening afgesloten?

Als u een PPS-lening heeft afgesloten, komt u nog steeds in aanmerking! Dit is een van de grootste misvattingen waarom bedrijven de And so on doorgeven. In eerste instantie moesten bedrijven kiezen tussen PPS- of Etc-programma’s. In december 2020 is de damp gewijzigd, waardoor ook bedrijven die al pps-financiering hadden ontvangen, aanspraak kunnen maken op ERTC-tegoeden. Deze wijziging opende de deur voor meer bedrijven om zich te kwalificeren en stelde hen in staat dit fulfilled terugwerkende kracht te doen.

De applicatie bevat echter veel grijze gebieden en kan te complicated zijn voor bedrijfseigenaren en CPA’s die niet gespecialiseerd zijn in ERTC. De Etc is een loonbelasting, en veel CPA’s geven er de voorkeur aan dat payrollspecialisten zoals Zuma de And many others voor hun klanten afhandelen. In het werk van ons staff achieved het verwerken van honderden And so forth-promises, weten we uit de eerste hand dat de meeste bedrijven die een eerste en tweede PPP-lening hebben afgesloten, een goede kans hebben om in aanmerking te komen voor de And many others. Heeft u een PPS gevolgd, aarzel dan niet om een ​​ETC aan te vragen.

2. Was uw bedrijf gedeeltelijk down?

Een van de meest voorkomende scenario’s om in aanmerking te komen voor de Etcetera is als uw bedrijf geheel of gedeeltelijk is stilgelegd door overheidsvoorschriften. Tijdens de pandemie sloten miljoenen bedrijven die als niet-essentieel werden beschouwd, hun deuren. Achieved zoveel bedrijven die gedwongen worden te sluiten, zijn de natuurlijke kandidaten voor ERTC-kwalificaties breed en omvatten dining establishments, winkels, artsenpraktijken, advocatenkantoren, aannemers, cateringhallen, sportscholen, liefdadigheidsinstellingen, musea en zelfs scholen.

De “gedeeltelijke” uitschakelingsvereiste is echter niet droog. We werkten samen met een grote drogisterijketen die essentieel werd geacht en nooit werd gesloten. De uren van het bedrijf werden echter gedurende een bepaalde periode gehalveerd, genoeg om in aanmerking te komen voor een gedeeltelijke sluiting. Fulfilled onze hulp konden ze een aanzienlijk krediet claimen en ontvangen.

3. Heeft u omzetverlies ervaren?

Als u de afgelopen twee jaar in bepaalde kwartalen een bepaald omzetverlies heeft geleden, komt uw bedrijf mogelijk in aanmerking. U kunt in aanmerking komen voor beide kredietjaren of één, afhankelijk van de particulars van uw situatie. Er zijn veel factoren die bepalen hoeveel en voor welke jaren u in aanmerking komt, dus het loont de moeite om een ​​deskundige te raadplegen die ervaring heeft satisfied het indienen en verwerken van ERTC-credits.

Zo kwam een ​​grote restaurantketen naar Zuma voor hulp bij het claimen van de And many others. We konden de berekeningen in dagen omdraaien en stelden large dat het bedrijf in aanmerking kwam voor slechts één jaar krediet. Dat krediet van één jaar was echter een groter bedrag dan ze zouden hebben ontvangen als ze een aanvraag voor twee jaar hadden ingediend. Het hangt echt af van de individuele omstandigheden van elk bedrijf, dus het raadplegen van een workforce satisfied ERTC-experts kan een grote bijdrage leveren om het maximale voordeel te claimen.

De And so on is een geweldige kans voor bedrijven om hun financiële positie te versterken. Het kan voor veel bedrijven een reddingsboei zijn en meer bedrijven zouden dit buitengewone voordeel moeten indienen en claimen voordat het te laat is.

De meningen die hier worden geuit doorway columnisten van Inc.com zijn die van henzelf, niet die van Inc.com.