June 1, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

5 redenen waarom uw PPC-advertentiecampagnes mislukken

Fork out-per-simply click (PPC)-advertenties kunnen een ongelooflijk krachtig hulpmiddel zijn voor het genereren van potential customers, dus het is geen ponder dat het gemiddelde MKB tot $ 120.000 for each jaar aan deze tactiek uitgeeft. Die investering magazine niet zonder rendement komen!

Maar wat als uw PPC-campagnes plat vallen? Er zijn vijf belangrijke redenen waarom uw PPC-advertenties kunnen mislukken – en enkele eenvoudige stappen die u kunt nemen om ze te repareren.

amazon-ppc-campagne

Stoppen voordat je vooruit bent

Uw PPC-campagne is geen “eenmalig” style advertentie, en het vereist dat u uw advertising gedurende ononderbroken tijd onder controle houdt. Als u niet steady bent fulfilled uw advertenties en deze gemakkelijk aanpasbaar maakt, verliezen klanten snel hun interesse en daalt uw conversieratio.

Om dit tegen te gaan, kunt u oproepen tot actie toevoegen aan uw pagina om de interesse van klanten te behouden. Nieuwsbrieven, mailinglijsten, free of charge downloadbare inhoud en het creëren van een ruimte voor het plannen van een afspraak of seek advice from zijn geweldige manieren om uw klanten geïnteresseerd te houden na hun eerste klik.

Zodra u uw potentiële lead heeft aangetrokken om op uw pagina te blijven, is het tijd voor hen om te converteren naar nieuwe en hoopvolle loyale klanten. De beste manier om uw conversieratio in uw advertentiecampagne te optimaliseren, is doorway inzicht te krijgen in het klanttraject en de koperspersoonlijkheid van uw meest betrokken demografie. Begrijpen waarom mensen uw merchandise willen kopen en het style mensen dat het koopt, is de meest waardevolle informatie die u kunt hebben.

Uw zoekwoorden verraden u

Alle problemen fulfilled uw campagnes zijn terug te voeren op het niet goed begrijpen van uw customer persona. Als u de demografie kent die u aanspreekt, kunt u zoekwoorden kiezen die ervoor zorgen dat uw advertentie wordt weergegeven. Als u uw advertenties aan specifieke groepen weergeeft, is de kans groter dat u klikken en conversies krijgt, in tegenstelling tot niet-specifieke algemene voorwaarden.

Uw campagne moet ook uitsluitingszoekwoorden bevatten. Uitsluitingszoekwoorden zijn woorden die ervoor zorgen dat uw advertentie niet wordt weergegeven tijdens een bepaalde zoekterm. Doorway uitsluitingszoekwoorden op te nemen, kunt u uw advertentiepresentaties concentreren op relevante zoekopdrachten. Dit resulteert op zijn beurt in meer conversies en minder verspilde klikken.

De basis stuiteren

Het begrijpen van uw klanten is de sleutel tot een succesvolle marketingcampagne, maar er komt meer bij kijken dan alleen gespecialiseerde inhoud. Doorway te zorgen voor de juiste persona voor uw bedrijf, worden automatisch de juiste zoekwoorden samengesteld, maar het is misschien niet altijd voldoende om uw direct in eerste instantie naar uw site te trekken. De kans bestaat dat uw klanten niet op de hoogte zijn van alle huidige marketingbuzzwoorden en niet dezelfde waardering hebben voor een complexe campagnestructuur als u.

Een eenvoudige, goed georganiseerde campagne ziet er veel minder chaotisch uit en is gemakkelijker te volgen. Minimalisme heeft de voorkeur van bijna alle leeftijdsgroepen en helpt om uw advertentie-informatie applicable en aantrekkelijk te houden.

Een effectieve campagne houdt in dat u begint satisfied een doel, zoekwoorden heeft die een bepaald thema weerspiegelen en een advertentie die aantrekkelijk en related is voor het doel van de advertentiecampagne.

Je bestemmingspagina is een enorme misser

Uw internet site is het middelpunt van uw on the net aanwezigheid en is de plek waar u uw boodschap het beste kunt overbrengen. Verwaarloos geen gespecialiseerde bestemmingspagina’s voor het huidige product of de huidige services die u probeert te promoten. Bestemmingspagina’s zijn een makkelijke manier om zoveel mogelijk relevante informatie in een gebruiksvriendelijk formaat bij de koper te krijgen, zonder een echt gesprek achieved hen te voeren.

Een goed voorbeeld van hoe u uw bestemmingspagina(‘s) kunt verbeteren, is door kleuren, lay-outs en ontwerpen te gebruiken die het meest aantrekkelijk zijn voor uw doelgroep. Op uw bestemmingspagina moet u alles opnemen dat van vitaal belang is voor wat u probeert te verkopen. Voeg gemakkelijk te verwerken infographics, gedetailleerde productbeschrijvingen, klantrecensies en een vorm van phone-to-action-media toe die de consument aanmoedigen om doorway te gaan satisfied het koopproces.

Je gebruikt geen sociale media

In de wereld van vandaag heeft iedereen er minstens één sociale media account. Moeder, vader, oma en zelfs de hond van de buren zijn op een soort sociaal system en consumeren voortdurend talloze uren hersenloze informatie. Dus waarom daar niet van profiteren?

Instagram en Fb, om er maar een paar te noemen, tonen advertenties van producten die zijn gemengd in de ‘feed’ van een persoon, waardoor het gemakkelijk is om het juiste publiek aan te trekken en een overvloed aan klikken te genereren. Als u zich in de B2B-ruimte bevindt, kunnen LinkedIn-advertenties de beste resultaten opleveren.

U kunt ook resources gebruiken die in deze platforms zijn ingebed om uw doelgroep opnieuw te targeten wanneer ze het system verlaten. Retargeting op sociale platforms is eenvoudig en gebeurt in een paar eenvoudige stappen. Dit stelt u in staat om de potentiële guide naar hun volgende zoekmachine te volgen in de hoop hun aandacht te herwinnen en ze om te zetten in een klant.

Dus… Wat is hier het prepare?

Uw campagne moet een georganiseerde en goed doordachte inspanning zijn fulfilled een duidelijk doel, motief, actieplan, scheduling en een maatstaf waarmee u uw succespercentage kunt bepalen. De kleine details die uw campagne samenbrengen, vallen op hun plaats zodra u het grote geheel heeft geschetst. Voordat u zelfs maar kunt beginnen achieved klantonderzoek, moet u weten wat het doel van uw campagne is, waarom u het gaat doen en hoe het uw bedrijf gaat helpen.

Inzicht in uw consumer persona helpt u bij uw program van aanpak. Zodra u consumentengegevens heeft verzameld, kunt u beginnen met het verfijnen van uw campagne om aan hun behoeften te voldoen. Als u zich richt op het verbeteren van uw conversie- en rendement op investeringspercentages, bepaalt u of uw advertentiecampagne succesvol is of niet. Toch wordt dit allemaal exponentieel gemakkelijker als je een doel hebt. Uw doel stelt u in staat om op de hoogte te blijven van uw campagne en gemakkelijk het goed te maken wanneer het niet werkt zoals u zou willen. In plaats van maandenlang geld te verspillen, kunt u snel uw zoekwoorden, uw advertentie-esthetiek, uw bestemmingspagina en andere problemen aanpassen om uw conversieratio te verbeteren.

Satisfied PPC-advertenties is er een zeer dunne lijn tussen een gunstig resultaat en een mislukking. Deze vorm van adverteren kan een grote aanwinst zijn om uw merkidentiteit te verspreiden, nieuwe klanten in uw trechter te krijgen, uw conversieratio te verbeteren en uw bedrijf te laten groeien. Door te begrijpen wat wel en niet werkt in de wereld van PPC-advertenties, kunt u ervoor zorgen dat uw campagne zijn volledige potentieel bereikt.

Iemand nodig om u te helpen uw PPC-campagne om te draaien?
Wij bieden u graag een audit aan.

Laten we praten over PPC-advertenties!