December 3, 2022

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Alabama Barker gespannen over haar vader

Alabama Barker is de dochter van de beroemde Amerikaanse rapper, Travis Barker. Travis is een van de grootste rapsensaties in de muziekindustrie van de Verenigde Staten van Amerika. Hij heeft veel hitalbums geproduceerd en is geliefd bij lovers van about de hele wereld. Helaas maakt de zanger de laatste tijd een moeilijke periode doorway. Hij is onlangs opgenomen in het ziekenhuis en ondergaat momenteel medische behandeling. Het incident vond plaats toen de rapper zich dinsdagmiddag plotseling onwel voelde.

Zonder enig risico te nemen, werd Barker onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht voor verdere aandacht. De precieze reden van zijn opname is nog niet duidelijk. Er is echter gespeculeerd dat Travis iets ernstigs heeft. Hij wordt behandeld doorway de artsen van het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles. Temidden van de noodsituaties leek Alabama Barker erg bang. Ze raakte gespannen en ging naar Instagram om haar huidige gemoedstoestand uit te drukken. Alabama vroeg al haar volgelingen om hun ideal te doen voor Travis Barker. Laten we meer te weten komen around het verhaal hieronder in detail.

Alabama Barker wil dat fans voor Travis . bidden

– Advertentie –

Alabama Barker is momenteel erg bang. Ze kon niet geloven dat haar vader werd opgenomen in het ziekenhuis. Alabama plaatste een bericht op Instagram waarin alle admirers van Travis werden gevraagd hun favoriete muzikant succes te wensen. Ze plaatste ook een momentopname van Travis die op het ziekenhuisbed lag. Deze foto is gepost vanaf haar officiële TikTok-account.

Alabama Barker verwijderde het bericht echter snel op TikTok. Maar enthousiaste followers waren er snel bij om een ​​screenshot te maken toen de foto viraal ging. Meer foto’s gemaakt doorway de paparazzi toonden dat Travis op een brancard naar het ziekenhuis werd gebracht terwijl Kim en Kourtney Kardashian hem volgden.