May 31, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Alec Baldwin wordt geconfronteerd met terugslag | Digitaal marktnieuws

Alec Baldwin staat onder de schietbaan van de admirers weer. Baldwin heeft een moeilijk jaar achter de rug. Hij is betrokken geweest bij een van de grootste controverses van de afgelopen tijd. Het begon allemaal op de sets van “Rust”. Alec Baldwin speelde een hoofdrol in de movie en maakte zich op voor een opname. In zijn vrije tijd nam de acteur terloops een wapensteun die hij later on in zijn opname moest gebruiken en begon te repeteren. Helaas volgde een tragedie kort daarna toen Alec de trekker overhaalde en een scherpe kogel werd afgevuurd.

Voordat iemand kon bekomen van de schok, trof de kogel een van de bemanningsleden, Halyna Hutchins. Halyna viel onmiddellijk op de grond bij de impression en een plas bloed omringde haar. Ze werd achieved spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar ze doorway de artsen dood werd verklaard. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje en iedereen begon Alec de schuld te geven van het incident. De acteur werd voortdurend ondervraagd en zijn mobiele telefoon werd in beslag genomen. Het onderzoek loopt nog en de acteur heeft zichzelf opnieuw in de problemen gebracht. Alec Baldwin heeft onlangs een Instagram-stay geplaatst waar hij Woody Allen interviewde. Laten we meer te weten komen above het verhaal hieronder in depth.

Alec Baldwin bekritiseerd voor Woody Allen-job interview

– Advertentie –

Alec Baldwin kreeg veel kritiek te verduren nadat hij werd gespot tijdens een job interview fulfilled Woody Allen op Instagram. De meeste mensen vonden het helemaal niet leuk. Overal stroomden de reacties binnen dat het heel verkeerd was om te doen.

Sommige admirers zeiden dat het interviewen van iemand die zo controversieel is als Woody Allen, de carrière van Alec alleen maar verder zal verslechteren. Anderen vroegen zich af hoe iemand in het openbaar Instagram-video’s kan plaatsen terwijl hij toch de hoofdverdachte is van een strafrechtelijk onderzoek.