May 31, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

AspenCore kondigt Green Engineering Conference aan voor september 2022

AspenCore heeft aangekondigd dat het van 13-15 september 2022 een Green Engineering Convention zal houden.

Aangezien het vermogen van de wereld om het energieverbruik te verminderen sterk afhankelijk is van de elektronica-industrie, doen halfgeleiderfabrikanten en andere elektronicabedrijven bindende toezeggingen om CO2-neutraal te zijn of om te voldoen aan andere energiebesparende benchmarks zowel in termen van hun eigen activiteiten als in termen van de producten die ze ontwerpen en vervaardigen om hun klanten te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Met de target op het nakomen van deze verplichtingen, heeft AspenCore de Environmentally friendly Engineering Conference gelanceerd, om een ​​platform te bieden voor leden van de industrie, de academische wereld en overheidsinstanties om samen te komen om de uitdagingen te bespreken die moeten worden overwonnen en om te werken aan gezamenlijke oplossingen.

Onderwerpen voor de conferentie zijn onder meer:

  • Vooruitgang bij het beheersen of minimaliseren van het energieverbruik in halfgeleiders en elektronische systemen (vermogenselektronica, processors, kleine ML, apparaten voor het oogsten van energie)
  • Geavanceerde technologieën en technieken voor energieproductie, -transmissie en -distributie (sensible grids, hernieuwbare energiesystemen, enz.)
  • Vooruitgang in specifieke branches (bijv. automotive, wearables, datacenters, edge IoT, bitcoin mining, consumentenelektronica, and so forth.)
  • Kaders van de overheid om oplossingen te stimuleren (uitdagingen definiëren, doelen stellen, prikkels creëren, etc.)
  • Materiaalkunde (ontwikkelen en kiezen van duurzame materialen bij productontwikkeling)

Het is bemoedigend om te zien dat AspenCore een platform biedt om de industrie te onderwijzen en te ondersteunen bij de uitdagingen die voor de technische sector in het verschiet liggen. De fijnere details van de conferentie moeten nog worden vrijgegeven, maar sponsormogelijkheden zijn beschikbaar doorway contact op te nemen met Director of Revenue, Laurie McElroy op [email protected].

 

Het bericht AspenCore kondigt Environmentally friendly Engineering Meeting aan voor september 2022 verscheen eerst op Napier – B2B PR en Marketing Agency.