May 31, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Bouwen aan de toekomst van robotica – TechCrunch

Hallo en welkom bij een speciale editie van Eigen vermogen!

Vandaag, Alex ging zitten Brian Heatereen vaste TechCrunch-bewoner, onze hardware-editor, podcast extraordinaire, en geniale hfst. Hij heeft ook een heel leuk, op robotica gericht evenement georganiseerd dat we volgende week organiseren. Het evenement is on the internet en free of charge, wat betekent dat iedereen kan komen hangen (dus jij!)

De confab was ook een goed excuus om wat tijd te besteden aan Heater, en een beetje te kletsen about robotica, hoe de zelfrijdende hardwarestack een impression heeft op meer dan alleen auto’s, en waarom we AGI nodig hebben voor robotica om , weet je, term het ding dat we kennen van de Jetsons.

Kortom, robotica verbetert snel, maar we kunnen nog een tijdje meer industriële dan persoonlijke toepassingen blijven zien. Toch is er nog steeds veel activiteit op de markt, waaronder arbeidsbeleid, e-commercetoepassingen en tal van andere onderwerpen.

Genieten van! Equity is maandagochtend weer terug, en als je wilt komen hangen bij de TC Periods: Robotics 2022, kun je je hier gratis aanmelden. Zie je daar!

Aandelen dalen elke maandag om 07.00 uur PDT en woensdag en vrijdag om 06.00 uur PDT, dus abonneer je op ons Apple-podcasts, Bewolkt, Spotify en alle afgietsels.