June 1, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Consumer Reports chief content officer Bounds vertrekt naar Smart News

Gwendolyn Bounds

Gwendolyn Boundsvice-president en main content officer bij Customer Reports, verlaat de publicatie om hoofd written content te worden bij SmartNews.

Rich Jaroslovskyvice-president written content en hoofdjournalist bij SmartNews, schrijft:

Ik ben verheugd aan te kondigen dat Gwendolyn (Wendy) Bounds ons team komt versterken in een nieuwe rol als Govt Director en Head of Content. Wendy komt bij ons na 8+ jaar bij Customer Reports, waar ze Vice President en Main Written content Officer was. Voordat ze bij CR kwam, was ze een vaste waarde bij The Wall Road Journal (wat, ik zweer het je, geen vereiste is om hier te worden aangenomen, ikzelf en Chris niettegenstaande!). Ze bekleedde verschillende seniorfuncties bij de Journal, waaronder redacteur voor kleine bedrijven en multimediacolumnist, terwijl ze een van de bekendste publieke gezichten werd doorway haar frequente optredens op CNBC, ABC’s Fantastic Early morning The united states en de eigen videoplatforms van de Journal. (Je kunt hier enkele van haar grootste hits bekijken.) Ze is ook de auteur van twee boeken, waaronder Very little Chapel on the River, een boek more than haar persoonlijke reis na 911.

Bij SmartNews zal Wendy de algehele verantwoordelijkheid op zich nemen voor de ontwikkeling, het beleid, de organizing en de uitvoering van de inhoud, met inbegrip van zowel de Written content- als de Media Operations-groups, en zal ze rechtstreeks aan mij rapporteren. Ze zal afterwards deze maand toetreden tot het senior administration voor onze offsite in Hawaï en eind september in haar nieuwe rol beginnen.

Wendy is geboren in North Carolina, afgestudeerd aan de UNC in Chapel Hill en woont in Garrison, NY. Ze is ook een competitieve hindernisbaanracer, wat tegenwoordig een behoorlijk goede kwalificatie is voor een leven in media / technologie. Verwelkom haar samen fulfilled mij in het team!

SmartNews is een app en web page voor nieuwsaggregatie waarvan de missie is om consumenten uit filterbubbels te helpen doorway ze vanuit verschillende perspectieven aan nieuws bloot te stellen. SmartNews lanceert ook instruments die gericht zijn op het leveren van essentiële gezondheids- en veiligheidsinformatie in nieuwe formaten, waaronder een vaccindashboard en een tracker voor natuurrampen.