May 31, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Een snelle iPaaS-uitleg en waarom u er een zou moeten overwegen

Dagelijks gebruik je waarschijnlijk 5 tot 10 instruments om je klus te klaren. Van het volgen en koesteren van prospects tot financiën, inhoud, projectbeheer en e-mailplatforms, u bent overal aan het werk. Heb je wel eens nagedacht over al die systemen waar je dagelijks op inlogt?

Integraties helpen om verschillende systemen onder één dak te brengen, maar Opstijgen2 ontdekte dat 44% van de marketeers zegt dat het integreren van ongelijksoortige technologieën de grootste belemmering voor succes is. Het samenvoegen van plug-ins en integraties kan duur worden en kan zelfs leiden tot wantrouwen in uw gegevens.

Dit is de uitdaging die integratie System as a Service (iPaaS) hoopt te overwinnen.

Wat is iPaas?

Het belangrijkste doel van iPaaS is om een ​​wrijvingsloze gebruikerservaring te creëren door al uw systemen op één platform te brengen. iPaaS fungeert als een pijplijn voor communicatie tussen meerdere systemen en teams (advertising, verkoop, providers) en zorgt voor naadloos delen en integreren van gegevens. Het leidt tot nauwkeurigere data, betere gebruikerservaringen, schaalbaarheid en gelukkigere medewerkers.

Omdat bedrijven steeds meer afhankelijk zijn van de cloud, wordt iPaaS een integraal onderdeel van bijna elk bedrijfsmodel. Volgens een Gartner-rapport iPaaS groeide in 2020 satisfied 38% tot $ 3,5 miljard en werd de grootste op zichzelf staande integratiemarkt.

Hoe werkt iPaaS?

Naarmate uw bedrijf groeit, kunt u achieved iPaaS opschalen zonder dat u nieuwe solutions hoeft uit te bouwen. In plaats daarvan kunt u application vinden die aan uw behoefte voldoet en deze integreren satisfied uw system. Zo werkt iPaaS:

  • Softwarebedrijven vertrouwen op iPaaS om de infrastructuur te leveren die nodig is voor het maken van verbindingen en het implementeren van apps in de cloud
  • De softwarebedrijven maken regels voor de soorten toegestane verbindingen op het system. Dit kunnen API’s zijn, opnieuw opgebouwde connectoren, enz.
  • Als de regels er zijn, ontwikkelt iPaaS een “centraal ecosysteem om alle gegevens, infrastructuur en bewerkingen te bekijken, beheren en wijzigen.”

Al uw groups hebben toegang tot dit centrale ecosysteem, waardoor gegevenstransparantie in uw hele bedrijf mogelijk is.

Vind hier voorbeelden van iPaaS-gebruiksscenario’s.

De voordelen van iPaaS

Er zijn al verschillende voordelen van iPaaS genoemd, maar ze zijn het vermelden waard, simpelweg omdat ze dagelijkse taken zo veel gemakkelijker maken.

Wanneer u zich aanmeldt satisfied een iPaaS kunt u rekenen op:

  • Georganiseerde gegevens: In plaats van gegevens van verschillende sites te verzamelen en te duimen dat het klopt, kunt u erop rekenen dat de gegevens in een iPaaS up-to-date zijn satisfied de meest nauwkeurige, georganiseerde gegevens.
  • Een enkele bron van waarheid: Log in op één systeem om uw werk gedaan te krijgen, in plaats van wachtwoorden voor veel softwareoplossingen te onthouden.
  • Verbeterde efficiëntie: Denk aan de tijd die u bespaart door binnen één system te werken in plaats van meerdere.
  • Betere communicatie: Wanneer al uw groups met dezelfde informatie werken, kunt u meer gerichte campagnes voor uw klanten maken.

Aan de slag satisfied iPaaS

iPaaS-companies zijn Workato, Zapier, Informatica, Mulesoft en meer. Terwijl u uw technische stapel op één lijn wilt brengen, moet u wat onderzoek doen om te zien of iPaaS aan uw zakelijke behoeften zal voldoen. Denk na above de gegevens die u wilt integreren en hoe u deze wilt laten stromen.

Als je nog niet klaar bent om je aan een iPaaS te binden, maar je hebt wel wat kleinere integraties nodig, bekijk dan een lijst achieved aanbiedingen in de SyncSmart-marktplaats.