May 31, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Een succesvolle terugkeer voor embedded wereld

ingebedde wereld had deze maand een succesvolle terugkeer, na eerder te zijn uitgesteld vanwege COVID-19.

Als een evenement dat lang werd beschouwd als de ‘go-to’-plek om inzicht te krijgen in embedded systeemtechnologieën, was het geweldig om de exhibit weer in volle kracht te zien, met meer dan 720 exposanten uit 39 landen aanwezig, die hun nieuwste ontwikkelingen presenteerden .

Met meer dan 18.000 internationale embedded industry experts uit 76 landen die de demonstrate bijwoonden tijdens het driedaagse evenement, is het duidelijk te zien dat de industrie de terugkeer van experience-to-face netwerken heeft omarmd.

Benedikt Weyerer, Director of Exhibition bij embedded world, NürnbergMesse, merkte op: “Ik ben overweldigd doorway de dynamiek, energie en innovatieve geest van de embedded industrie die duidelijk zichtbaar was tijdens de drie dagen van de demonstrate. De beveiliging van elektronische systemen, gedistribueerde intelligentie, het online der dingen en oplossingen voor toekomstige onderwerpen zoals e-mobiliteit en energie-efficiëntie – er zijn zoveel developments en exposanten pakken urgente problemen aan en presenteren al verkoopbare producten.”

De conferentie above embedded globe en elektronische shows trok ook een menigte van ongeveer 1.000 aanwezigen en sprekers uit 42 landen die de mogelijkheid bood om te communiceren achieved topexperts en collega’s in 196 presentaties, 10 lessen, 3 keynotes en zes expertpanels om technische informatie en kennis uit te wisselen. embedded world’s digitale articles werd ook goed ontvangen achieved meer dan 3.900 bezoekers die toegang kregen tot het platform.

Hoewel het aantal bezoekers satisfied ongeveer 1/3 daalde in vergelijking achieved pre-COVID-niveaus (in 2019 waren er ongeveer 30.895 bezoekers), voelde het zeker niet zo. De stands leken zelfs erg druk, fulfilled consistente bezoekersaantallen en verschillende bedrijven die opmerkten hoe succesvol het voor hen was geweest.

Voor meer informatie more than de prestaties van embedded earth 2022, Klik hier alsjeblieft.