June 1, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Facebook Pay krijgt een naamswijziging

Mark Zuckerberg maakte onlangs bekend dat zijn zakenimperium Meta de naam van betaalapp Facebook Pay back verandert in Meta Shell out.Facebook Spend krijgt een naamswijziging

Meta Spend zal functioneel hetzelfde zijn als Facebook Pay out, dus iedereen die eerder Fb Fork out heeft ingesteld, hoeft niets nieuws te doen om Meta Shell out te gaan gebruiken. De naamswijziging wordt eerst uitgerold in de Verenigde Staten en zal de komende maanden wereldwijd worden uitgerold.

Meta Shell out opzetten als een klein bedrijf

Zoals gezegd, als je Fb Pay eerder hebt ingesteld, hoef je geen nieuwe of aanvullende actie te ondernemen om Meta Pay te gaan gebruiken. Al je bestaande Facebook Pay back-informatie is nog steeds aanwezig in de vernieuwde betaalapp, inclusief accountgegevens, betaalmethode en andere instellingen.

Iedereen die nieuw is Meta Fork out kunt u dit instellen door naar Betalingsinstellingen te gaan en uw betaalmethode en accountgegevens in te voeren. Meta Pay back ondersteunt de meeste grote creditcards en betaalpassen, evenals PayPal en Shop Pay back.

Zuckerberg streeft naar meer ‘interoperabiliteit’

Mark Zuckerberg plaatste een bericht op Facebook om het nieuwe merk Meta Pay back te introduceren en zei: “Vandaag zetten we de eerste stap doorway Fb Fork out te veranderen in Meta Pay out. Het blijft dezelfde gemakkelijke manier om te winkelen, geld te verzenden en te doneren aan goede doelen op Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger en overal waar je Facebook Shell out zou kunnen gebruiken. Maar naast de huidige functies werken we aan iets nieuws: een portemonnee voor de metaverse waarmee je veilig je identiteit kunt beheren, wat je bezit en hoe je betaalt.

“In de toekomst zullen er allerlei digitale things zijn die je misschien wilt maken of kopen – digitale kleding, kunst, video’s, muziek, ervaringen, virtuele evenementen en meer. Een eigendomsbewijs is belangrijk, vooral als u een aantal van deze goods wilt meenemen naar verschillende services.

“Idealiter zou je in staat moeten zijn om je aan te melden bij elke metaverse ervaring en alles wat je hebt gekocht zou daar moeten zijn. Er is nog een lange weg te gaan, maar dit soort interoperabiliteit zal veel betere ervaringen opleveren voor mensen en grotere kansen voor makers. Dat wil zeggen, hoe meer plaatsen u uw digitale goederen gemakkelijk kunt gebruiken, hoe meer u ze zult waarderen, wat een grotere markt voor makers creëert. Hoe gemakkelijker je transacties kunt uitvoeren, hoe groter de kans ook voor videomakers zou moeten worden. We kijken ernaar uit om dit uit te bouwen.”

Meta’s betalingsbeveiliging en -bescherming

Meta zegt dat ze sinds 2009 vertrouwde betalingsdiensten aanbieden en dat ze nu mensen en bedrijven in meer dan 160 landen in staat stellen om betalingen te doen in 55 verschillende valuta’s.

Ze benadrukken dat ze zullen blijven investeren in beveiliging, waarbij Meta Pay back dezelfde codering gebruikt als Fb Spend om betaalkaartnummers veilig op te slaan. Er is ook antifraudebewaking op de Meta Shell out-systemen die ongeautoriseerde activiteiten detecteert en de rekeninghouder op de hoogte stelt wanneer deze zich voordoen.

Volg ons voor het laatste op Google Nieuws.

Afbeelding: Depositphotos


Meer in: Facebook