May 31, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Facebook test nieuwe manieren om te organiseren, snel toegang te krijgen tot groepen

Meta-eigendom Fb heeft aangekondigd dat het nieuwe manieren begint te testen om snel toegang te krijgen tot je favoriete Fb-groepen en de manier waarop ze zijn georganiseerd te vereenvoudigen.

Het bedrijf zei dat het ook kanalen introduceert, dit zijn gerichte ruimtes waar mensen speak to kunnen maken in kleinere, meer informele omgevingen binnen hun gemeenschap.

“We testen een nieuwe zijbalk waarmee je gemakkelijk je favoriete groepen sneller kunt vinden. Het zal je groepen en de laatste activiteit daarin weergeven, zoals nieuwe berichten of chats die je nog niet hebt gezien,” Maria Smith, VP van Gemeenschappen, Facebook App, aldus in een blogpost.

Zie Zee Small business Stay Tv-streaming hieronder:

Gebruikers kunnen ook hun favoriete groepen vastzetten, zodat ze als eerste verschijnen, nieuwe groepen ontdekken of zelfs hun eigen groepen maken.

Als u bijvoorbeeld snel toegang wilt tot de nieuwste recepten in uw kookgroep, kunt u deze nu bovenaan vastzetten, gerelateerde groepen zoeken en geïnspireerd worden om uw eigen kookgroep te beginnen.

Facebook verbetert ook de manier waarop elke groep is georganiseerd, zodat gebruikers meteen kunnen zien wat er gebeurt.

“Binnen je groep zie je een nieuw menu met zaken als evenementen, winkels en een verscheidenheid aan kanalen om het gemakkelijker te maken om achieved anderen in make contact with te komen above de onderwerpen die je belangrijk vindt,” zei Smith.

“Dus als je eenmaal in je kookgroep zit, kun je op de hoogte blijven van de aankomende evenementen van de groep, hun nieuwste swag kopen en naadloos deelnemen aan gesprekken”, voegde Smith eraan toe.

Beheerders kunnen beginnen met het creëren van kanalen om make contact with te maken met hun groepen in kleinere, meer informele omgevingen waar ze diepere discussies over gemeenschappelijke interesses kunnen hebben of hun gemeenschappen rond onderwerpen in verschillende formaten kunnen organiseren.