May 31, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

FINRA Series 65 Examen Geregistreerd Beleggingsadviseur

Het is tijd voor mij om de te gaan halen FINRA Series 65 Examen voor geregistreerde beleggingsadviseurs aan de kant. Ik doe mee.

Het is zondag 31 juli 6 uur ‘s ochtends. Heb je de ongelooflijke daling van de markten gezien? Zitten we in een recessie of zitten we niet in een recessie? Het lijkt erop dat de huidige regering, die beslist in excess of het fiscaal beleid, het daar niet mee eens kan zijn. Ik hoop oprecht dat u profiteert van de correctie op de markten terwijl we verder in een recessie terechtkomen.

Doelen houden de getalenteerde, sterke en moedige mensen op zoek naar uitmuntendheid

Interessant genoeg heb ik besloten omdat ik merk dat ik inhoud en boeken verslind around het Collection 65-examen? En na het bekijken van de uitdaging en beloningen? Het is tijd dat ik het initiatief neem en de moed heb om te bewijzen aan de geweldige Mr. Marty Bicknell CEO van Mariner Kapitaalbeheer. Dat ik het Collection 65-examen kan verpletteren. Een erkende en geregistreerde vertegenwoordiger van beleggingsadviseurs worden zoals hijzelf. Marty is de leider van een heel bijzonder financiële dienstverlener in Overland Park, Kansas.

Het echt interessante aan Marty Bicknell en associate Cheryl Bicknell? Het zijn ondernemers zoals ik die de sector geldbeheer hebben geconsolideerd. Ik bewonder oprecht hun gretigheid en toewijding aan hun missie. Ze hebben naam gemaakt. En dat trackrecord is indrukwekkend.

U merkt dat degenen die de Sequence 65 hebben doorstaan, een stuk beter zijn dan de meeste ondernemers en dit voegt een niveau van verfijning en professionaliteit toe dat beleggers serieus nemen. Het kan op dit moment niets anders doen dan mijn leven verbeteren.

Wat is het Collection 65-examen?

Volgens Kaplan Financieel,

De Collection 65-licentie, bekend als de Uniform Beleggingsadviseur Rechtsonderzoek, kwalificeert individuen om cliënten beleggingsadvies en algemeen financieel advies te geven. Het behalen van het Sequence 65-examen kwalificeert individuen als: Vertegenwoordigers van beleggingsadviseurs (IAR’s).

Het verkrijgen van de Series 65-licentie is belangrijk voor vertegenwoordigers die advies geven over doorway ERISA gereguleerde pensioenrekeningen.

https://www.youtube.com/enjoy?v=CUkTa6gDk9I

Waarom heb ik besloten om Beleggingsadviseur toe te voegen aan mijn lijst met kwalificaties?

Tijdens mijn reis van fusies en overnames, en ook om te leren een gedetailleerd georiënteerde waardebelegger zoals Warren Buffett te worden en een trackrecord op te bouwen van positieve 39,1% in jaarlijkse groei. Ik merk dat ik door veel handelaars, zoals dakdekkers, elektriciens en zelfs veel witteboordenprofessionals, vragen krijg around beleggen en geld.

“Hoe moeten we investeren voor de toekomst? En “Hoe kan ik mijn geld laten groeien?”

Allemaal ongelooflijk belangrijke vragen. Juridisch ben ik gediskwalificeerd en kan ik geen beleggingsadvies voor betaling geven zonder eerst het Sequence 65-examen te halen en me te registreren bij de staat en de SEC. Maar eerst moeten we een beetje voorlichten en u op de hoogte brengen van financiële geletterdheid.

Ik heb ontdekt dat 95% van de Amerikanen absoluut geen idee heeft waar ik het in excess of heb als ik inga op de particulars van Corporate Finance en financiële strategieën binnen Investeren? Het is alsof ik Grieks praat. Maar goed nieuws. Ik vind het erg interessant om te zitten en te luisteren naar de financiële plannen en toekomsten van mensen. Dat ontwikkelt zich tot een zeer interessante Espresso Talk. Het is ongelooflijk duidelijk dat zowel investeerders als vermogensbeheerders zich bezighouden fulfilled ondermaats presterende activa.

Aangezien deze industry experts een beroep op mij doen en om richting vragen om hen van dienst te zijn bij toekomstige investeringen of ideeën? Ik merk dat ik mezelf net zo goed nuttig kan maken in naam van de gemeenschapsdienst en het Collection 65-examen kan afleggen en een financiële dienstverlener of bedrijf kan opbouwen vanuit mijn groeiende ervaringen in beleggen en bedrijfsfinanciering. In alle eerlijkheid? Ik zou het geld altijd kunnen gebruiken om vrijwilligerswerkprojecten te financieren als een non-profitorganisatie. Of mijn eigen Investeringsfonds laten groeien. Wat is het doel.

Een geregistreerd beleggingsadviseur is uw strategische investeringspartner en financieel Dienstverlener Beroepook

Vermogensbeheer

Als we kijken naar de groeiende kansen binnen de Credit score Markets, S&P Index Funds of New York Inventory Trade? We zien veel mogelijkheden voor experts om te investeren en de groei te benutten voor hun pensioenopties. Strategisch investeren om een ​​maandelijkse betaling te ontvangen van een beleggingsfonds, of een op maat gemaakte strategische investering, is immers erg slim.

Meer individuen, professionele handelaars zoals elektriciens, aannemers, professionele basketbalspelers, honkbal, voetbal en zelfs advocaten die kunnen beginnen fulfilled het opstellen van accounts die organisch kunnen groeien vanaf de beurskoersen stijgen en dalen. Het is belangrijk om op dit punt te wijzen en in te zoomen. Twijfelt u about beleggen op de aandelenmarkt? Dat MOET je absoluut!!! Al te lang zijn vermogensbeheerders zo groot en lui geworden dat ze er gewoon niet om geven de investeringen die ze voor u aanhouden te maximaliseren.

Maar satisfied een persoonlijke, betrouwbare relatie fulfilled de vertegenwoordiger van de beleggingsadviseur die het vermogen van uw gezin beheert of activa strategisch investeert? U heeft een voorsprong bij beleggen. U heeft uw eigen persoonlijke beleggingsprofessional op maat die ervaring en strategie kan gebruiken om een ​​toekomst van portefeuillewinsten en -winsten op te bouwen zonder de fiscale boetes die op de meeste investeringen volgen te verstikken. Beleggen in een fonds voor onderhandse plaatsing of strategisch beleggen in een index is een idee dat velen toevoegen aan een strategische portefeuille. Maar voordat ik in staat ben om uit te werken? Ik moet eerst de Series 65 passeren om deze gesprekken te voeren en een professionele relatie fulfilled iedereen op te bouwen.

Wanneer denk je aan je toekomst? U moet weten welke keuzes u heeft om te beleggen. Deze korte lijst is een van de meest voorkomende beleggingsvehikels die geregistreerde beleggingsadviseurs gebruiken om uw belangrijkste investering te laten groeien.

Soorten investeringen

  • Aandelen.
  • Obligaties.
  • Beleggingsfondsen en ETF’s.
  • Bankproducten.
  • Opties.
  • lijfrentes.
  • pensioen.
  • Sparen voor onderwijs.

Tot slot? Veel mensen die ik heb gesproken en die geslaagd zijn voor het Collection 65-examen, vertellen me: “Het is moeilijk! En ik kwam er amper doorway.” Alles bij elkaar genomen? Ik werk niet voor een financiële dienstverlener. Dat maakt de reden dat ik de examination wil doen des te interessanter. Ik wil slagen voor deze examination omdat ik graag de kans krijg om mijn professionele vaardigheden uit te breiden. En de gemeenschap professioneel dienen. Ja, ik ben een ondernemer. Maar ik heb het gevoel dat ik veel te geven heb. En om deze check uit de weg te ruimen? Creëert meer kansen voor mij als ondernemer en als dienaar van de gemeenschap. Ik ben van program om zo snel mogelijk de take a look at te doen. En voor de HERFST. Hoe eerder hoe beter.

Gepassioneerd zijn doorway Finance en Investing is een pré. Ik ben van system mijn Geeky-nieuwsgierigheid te gebruiken om mijn familie, vrienden en gemeenschap ten goede te komen en onderweg een bedrijf op te bouwen. Bedankt voor het lezen. Ik ben absoluut positief dat ik zeer binnenkort fantastisch nieuws te melden heb van het afleggen van het FINRA Registered Expense Advisor Sequence 65-examen.

Goddank.

JS