Google lost probleem met vertoningsaandeel en veilinginzichten op

Gegevens more than het vertoningspercentage en de veilingstatistieken zijn mogelijk onjuist voor sommige adverteerdersrapporten.

Google heeft zojuist een probleem aangekondigd fulfilled betrekking tot rapportagegegevens around het vertoningsaandeel en veilinginzichten.

Wat Google zegt. Dit is een bekend probleem sinds 3 augustus en Google werkt aan een oplossing. Een update zal tegen 6 augustus worden geleverd. Google zegt dat het probleem geen invloed heeft op de weergave van advertenties of geautomatiseerde biedstrategieën.

Waarom het ons iets kan schelen. Adverteerders die problemen ondervinden fulfilled een van deze gegevensrapporten, moeten de advertentiestatus blijven controleren dashboard voor updates.


Nieuw op zoekmachineland

More than de auteur

Nicole Farley is redacteur voor Search Motor Land en behandelt alles wat satisfied PPC te maken heeft. Ze is niet alleen veteraan bij het Korps Mariniers, maar heeft ook een uitgebreide achtergrond in digitale internet marketing, een MBA en een voorliefde voor echte misdaad, podcasts, reizen en treats.