December 3, 2022

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Het is makkelijker als je het weet

Iemand gaat het je vragen. Waarschijnlijk hebben ze dat al.

Een collega, een baas, een politicus, een kind… ze vragen je naar duurzaamheid, het klimaat, investeringen, keuzes die gemaakt moeten worden above de toekomst.

Deze is de Cliff’s Notes en gids voor dat minute.

We maken elke dag keuzes. Keuzes around wat te kopen, of iets te recyclen, wat te rijden, op wie te stemmen, hoe te produceren en of voor meer of minder te gaan. We maken keuzes about de toekomst, vaak fulfilled grote gevolgen.

Maar we zijn in de war. Vaak opzettelijk, door krachten die liever niet hebben dat we zelf een besluit nemen, die er de voorkeur aan geven dat we niet leren wat we moeten leren. En soms zijn we gewoon in de war als een neveneffect van een gecompliceerde situatie die nog gecompliceerder wordt door een vlaag van grafieken, grafieken en meningen.

We moeten onze eigen mening vormen.

In de afgelopen 9 maanden heb ik enorm veel geleerd. Ik veranderde van gedachten around dingen waarvan ik zeker wist dat ze waar waren. Ik heb een doordachte analyse en belangrijke onwaarheden ontdekt. Toen ik me aanbood om te helpen bij het organiseren van de Koolstof AlmanakIk wist niet dat duizenden mensen in meer dan 90 landen vrijwillig zouden deelnemen aan het proces, en ik ben zo blij dat ze dat deden.

En vandaag is de dag dat het boek aankomt in de VS en Canada, achieved binnenkort wereldwijde edities. (Ik zou de audio-editie vermijden, omdat deze echt is ontworpen als een doorbladerbare, deelbare almanak.)

We hebben twee slogans:

Geloof ons niet op ons woord en Het is niet te laat.

Je wordt al gevraagd om te beslissen. Als u weet wat er aan de hand is en gezaghebbende gegevens kunt opzoeken, krijgt u de kans om een ​​besluit te nemen. Er zijn meer dan 1.000 bronnen, allemaal on-line, allemaal georganiseerd in de Almanak. Is het niet beter om te weten?

En het is nog niet te laat om impression te maken. Maar we moeten beginnen. We moeten de systemen zien en een beslissing nemen of dit de systemen zijn die we aan onze kinderen willen overdragen.

Ik ben iedereen dankbaar die heeft bijgedragen aan dit geheel op vrijwillige basis, en aan jou, voor de zorg die je genoeg hebt om te weten wat er gebeurt. ik hoop dat je ontvang een paar exemplarendeel ze en doe mee achieved mensen in excess of de hele wereld om te leren wat er gebeurt.

Dank je.

PS Zaterdag doen we een wereldwijde signeersessie. Ik zal afterwards in de 7 days meer aspects posten.