December 1, 2022

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Het toenemende belang van afbeeldingen in Google Zoeken

Marketingpodcast achieved Mike Blumenthal

In deze aflevering van de Duct Tape Promoting Podcast interview ik Mike Blumenthal. Mike iks de mede-oprichter en analist bij In close proximity to Media, waar hij onderzoek doet naar en rapporteert over reputatie, recensies en lokale zoekopdrachten. Tegenwoordig biedt hij ook lokaal advies aan een reeks bedrijven, groot en klein, in de MKB- en SAAS-marktplaatsen. Mike helpt Air.cam, een online professionele fotografische marktplaats, met het draaien naar de lokale marketingruimte en helpt hen de kracht van fotografie naar elk bedrijf in de VS en Canada te brengen.

Belangrijkste afhaalmaaltijden:

Google legt steeds meer de nadruk op afbeeldingen in de zoekresultaten. AI en device discovering dragen bij aan het ongelooflijke begrip van Google van wat er in een afbeelding staat. In deze aflevering praat ik met Mike Blumenthal more than de technologie achter visuele elementen bij het zoeken, de rol die afbeeldingen tegenwoordig spelen bij het zoeken en hoe en waarom je afbeeldingen bij het zoeken in je voordeel zou moeten gebruiken.

Vragen die ik aan Mike Blumenthal stel:

  • [1:51] Wat is het groeiende belang van afbeeldingen in zoekresultaten?
  • [3:21] Suggereert u dat afbeeldingen ook belangrijk zijn voor dingen die niet zo duidelijk zijn gedefinieerd als producten?
  • [4:45] Wat kunnen zoekmachines nu weten more than afbeeldingen en hoe is dat veranderd?
  • [6:19] Wat zeg je tegen de bedrijfseigenaar die het niet leuk vindt dat Google producten van concurrenten laat zien in de zoekresultaten?
  • [7:55] Zou je zeggen dat de visuele elementen van een typische blogpost tegenwoordig informatie naar Google sturen die bijdraagt ​​aan de zoekcomponent en bepaalde rangschikkingssignalen geeft?
  • [11:33] Is er een relatie tussen visueel zoeken en spraak en tekst?
  • [12:40] Wat is de rol van AI in dit alles?
  • [14:21] Suggereert u dat iemand drie foto’s zou kunnen maken die ze voor iets willen gebruiken en een tool gebruiken die zou zeggen dat dit eigenlijk de beste foto is vanuit een Google-begrip of vanuit een optimalisatiestandpunt?
  • [16:52] Waar is augmented actuality met beelden?
  • [22:32] Waar kunnen mensen fulfilled jou in speak to komen?

Meer in excess of Mike Blumenthal:

Doe de marketingbeoordeling:

Vind je deze voorstelling leuk? Klik verder en geef ons een recensie above iTunes, alsjeblieft!

Deze aflevering van Duct Tape Advertising and marketing Podcast wordt u aangeboden doorway de HubSpot Podcast Netwerk en SEMRush.

HubSpot Podcast Netwerk is de audiobestemming voor zakelijke industry experts die op zoek zijn naar de beste opleiding en inspiratie om een ​​bedrijf te laten groeien.

Iedereen is online, maar vinden ze jouw internet site ook? Pak de on the internet highlight en trek de aandacht van uw klanten fulfilled Semrush. Van inhoud en Website positioning tot advertenties en sociale media, Semrush is uw one-halt-store voor on the net marketing and advertising. Bouw, beheer en meet up with campagnes — through alle kanalen — sneller en gemakkelijker. Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Phrase gezien. Pak Semrush. Op bezoek komen semrush.com/go om het 7 dagen free of charge te proberen.

Gratis E book
7 stappen om uw adviespraktijk op te schalen zonder overhead toe te voegen

Het Duct Tape Advertising Expert Network heeft me geholpen om mijn bedrijf satisfied meer dan 40% in de afgelopen 12 maanden. ~ Michael Quinn – Michael Quinn Agency, Fargo, ND