December 3, 2022

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Hoe inkomensgenererende eigendommen helpen de inflatie tegen te gaan

Investeren in onroerend goed is een van de veiligste langetermijninvesteringen die u ooit kunt hebben. Of het nu gaat om woningen of commercieel vastgoed, het kan een inkomstengenererende onderneming zijn en ook dienen als afdekking tegen inflatie.

Omdat de behoefte aan woningen bijvoorbeeld steeds groter wordt, kunt u in dergelijke panden investeren en deze te huur aanbieden of satisfied winst verkopen.

Bovendien blijven er nieuwe bedrijven opduiken, waardoor de behoefte aan commercieel onroerend goed zoals magazijnen, winkels en kantoorcomplexen toeneemt. Bedrijven op zoek naar kantoorruimte te huur in Phoenix en de omliggende gebieden zouden willen vertrouwen op beschikbare ruimtes in plaats van te proberen er een te bouwen.

Het hebben van dergelijk onroerend goed op een toplocatie is een enorme inkomstengenererende investering in onroerend goed. Dus wat is een inkomen genererende eigenschap?

Wat is inkomen genererend onroerend goed?

Wat is inkomen genererend onroerend goed?

Een inkomen genererend onroerend goed is een onroerend goed dat u geld oplevert door middel van wederverkoop, huur of leasebetalingen, of markt prijsstijging. Inkomstengenererend onroerend goed kan residentieel of commercieel zijn het kan een nieuw ontwikkeld pand zijn of oude eigendommen kopen, renoveren en verkopen/verhuren.

Gezien hoe verzadigd de vastgoedmarkt is, moet u tactvol zijn en professioneel advies inwinnen voordat u in onroerend goed investeert.

Net als elke andere investering, brengt vastgoedinvestering ook risico’s met zich mee. Beleggers moeten rekening houden achieved factoren, waaronder: plaatsvraag, de economie van het gebied en het finances, onder andere, voordat u een zet doet.

Sort inkomstengenererende vastgoedinvesteringen

Beleggers kunnen zich actief of passief in de vastgoedsector wagen.

Actieve investeringen in onroerend goed

Bij actief beleggen ontwikkelt/koopt de belegger een onroerend goed en beheert het alleen. Het kan gaan om het verhuren, kopen, renoveren en verkopen van het pand.

i). Huurwoningen

Huurwoningen blijven een van de beste langetermijninvesteringen in onroerend goed. Hier kan de belegger woningen, kantorencomplexen, winkelcentra, enz. kopen of ontwikkelen, en deze vervolgens verhuren of verhuren.

De belegger is verzekerd van maandelijkse of jaarlijkse huurbetalingen van huurders, maar wees soms voorbereid op drama. Sommige huurders kunnen lastig en uitdagend zijn om te beheren.

ii). Aan- en verkoop van onroerend goed

Dit houdt in dat een belegger een woning koopt tegen een betaalbare prijs en deze vervolgens weer op de markt zet om tegen een hogere prijs te verkopen. Of de belegger renoveert/verbouwt een huis en verkoopt het achieved winst.

Het zou helpen als u tijd, geduld en kennis op de onroerendgoedmarkt experienced om te slagen.

Passieve investeringen in onroerend goed

Passieve investeringen in onroerend goed

Bij passieve investeringen in onroerend goed hebben de investeerders geen directe betrokkenheid bij het beheer van onroerend goed nodig. Het komt in verschillende vormen, waaronder beleggen in bestaande vastgoedportefeuilles zoals:

i). Vastgoedinvesteringsgroep

Vastgoedbeleggingsgroepen (REIG) richten zich primair op vastgoedbeleggingen. De groep koopt, renoveert, verkoopt, beheert huurwoningen en financiert nieuwe panden.

REIG-syndicaten investeren voornamelijk in gebouwen met meerdere models, waaronder flatgebouwen en herenhuizen. Later on verkopen zij aandelen/participaties van deze panden aan investeerders, die zij ook namens de investeerders beheren. Investeren in een dergelijke onderneming kan u stabiele dividenden opleveren.

ii). Vastgoedbeleggingstrusts (REIT’s)

Vastgoedbeleggingstrust (REIT’s) is een van de zekerste weddenschappen voor beleggers die hun portefeuilles willen diversifiëren van aandelen en obligaties.

REIT is lucratief vanwege zijn investeringsvoordelen en dividenden op de lange termijn. REIT is een vorm van beleggen in onroerend goed waarbij een rely on of een bedrijf geld gebruikt dat door individuen is geïnvesteerd om onroerend goed te kopen en te exploiteren. Web als aandelen kunt u REIT’s op verschillende beurzen kopen.

iii). Huis flippen

Home flipping is meer een stijl van kopen en verkopen van onroerend goed. De belegger jaagt op ondergewaardeerde eigendommen en koopt ze niet om te gebruiken of te huren, maar om ze doorway te verkopen wanneer de markt goed is.

Dergelijke investeerders renoveren of verbeteren het onroerend goed dat ze kopen nauwelijks. Ze houden het gewoon zoals het is, bestuderen de vastgoedmarkt en verkopen het aan een nieuwe koper wanneer de vooruitzichten goed zijn. Je hebt enige ervaring nodig om te slagen in deze vastgoedmarkt.

Hoe inkomstengenererend onroerend goed kan helpen de inflatie te dekken

Hoe inkomstengenererend onroerend goed kan helpen de inflatie te dekken

De stijging van de inflatie zorgt ervoor dat geld devalueert als de koopkracht van een valuta daalt. Momenteel schommelt de Amerikaanse inflatie rond de 6 procent. Hierdoor stijgen de prijzen van goederen en diensten en heb je meer geld nodig om dezelfde hoeveelheid goederen te kopen.

Dit is wat er gebeurt met andere financiële investeringen. Hoewel financiële instellingen soms de rente verhogen om de inflatie-effecten op beleggingen en spaargelden te beteugelen, worden ze niet volledig afgeschermd. Dit zorgt ervoor dat financiële beleggingen zoals pensioenfondsen, schatkistpapier, spaargeld, and so on. allemaal in waarde dalen.

Een investering van bijvoorbeeld $ 200.000 tegen een rente van 5 procent in een tijd dat de inflatie 2 procent was, zal nu devalueren satisfied de huidige rente. Tenzij de lender de rente verhoogt, verliest u 1 procent van uw hoofdsom aan inflatie. Dit is hetzelfde voor andere financiële investeringen, waaronder pensioenfondsen zoals IRA en 401 (K).

Het is daarom van cruciaal belang om uw beleggingen te diversifiëren om andere, zoals onroerend goed, op te nemen om u te helpen zich in te dekken tegen inflatie. In tegenstelling tot aandelen, kunnen obligaties die vastgoedinvesteringen ontwikkelen/kopen en adequaat beheren, de waarde van uw hoofdinvestering verhogen, ondanks een inflatiestijging.

Wanneer inflatie prijsstijgingen veroorzaakt, stijgt ook de waarde van onroerend goed daarom zorgt het ervoor dat uw investering niet devalueert. Bovendien stijgen de prijzen van onroerend goed in waarde, afhankelijk van vraag, aanbod en seizoen. Wanneer de prijzen stijgen, is het een overwinning voor u.

Als u van program bent uw pensioen te financieren fulfilled een belegging of spaargeld, kan een langdurige hoge inflatie de situatie omslaan. De resultaten zouden echter anders zijn als u binnen die periode in onroerend goed zou beleggen.

Is een inkomstengenererend vastgoed een goede afdekking tegen inflatie?

Een strategische en goed geplande vastgoedinvestering levert u niet alleen een extensive inkomen op, maar beschermt ook uw investeringswaarde. Uw belegging is praktisch beschermd tegen de problemen van inflatie, aangezien u geniet van een aantal uitstekende dividenden.