June 1, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Hoe maak je een effectieve interlinking-strategie?

Intern linken is een van de meest effectieve aspecten van zoekmachineoptimalisatie.

Het is ook een van de meest verwaarloosde aspecten die vaak te weinig wordt gedaan of verkeerd is.

Jim Boykin, CEO van Internet Marketing and advertising Ninjas, en Ann Smarty, analist van IMN, bespreken hoe u een effectieve interlinkstrategie kunt creëren om ervoor te zorgen dat alle belangrijke delen en secties van uw web-site toegankelijk zijn voor Google.


De meeste web sites hebben veel pagina’s die nooit zullen ranken. De pagina’s die niet ranken, zijn meestal die pagina’s die diep in een web site zijn begraven.

De eerste stap om te beslissen wat u fulfilled die pagina’s gaat doen, is uw website platter te maken.

Stap 1: Strategieën voor de hele website om de interne linkstructuur te verbeteren:

  • Meer (specifieke) categorieën: Verzin subcategorieën (prijsklassen, for every gebruik, enz.) om meer producten aan de oppervlakte te brengen (en ook enkele lengthy-tail-kansen huge te leggen)
  • Paneermeel
  • Meer producten op één pagina (om er minder pagina’s van te maken). Enable op uw laadtijd wanneer u hiermee experimenteert.

Stap 2: Bind verschillende delen van uw internet site broad

De meeste sites hebben verschillende secties en veel van die secties worden eilanden. Een weblog is bijvoorbeeld meestal iets dat op zichzelf staat, satisfied weinig of geen interne backlinks die het met de hoofdsite verbinden.

Dit is waar het koppelen van blogposts aan gerelateerde product- en categoriepagina’s zo belangrijk is, omdat Google dit zal zien als een cluster achieved alles dat kan voldoen aan elk kind zoekintentie, van informatief tot commercieel.

Deze thematische koppeling zorgt ervoor dat backlink equity binnen één cluster kan stromen en elke pagina erin helpt om hoger te scoren. Dit is hoe Google uw web page gaat beschouwen als “een ultiem” antwoord op de hele reeks relevante zoekopdrachten.

Neem contact op achieved ninja’s voor ons om u te helpen een effectieve interne hyperlink te creëren die uw belangrijke pagina’s naar boven haalt en uw internet site in de market-autoriteit verandert.