December 3, 2022

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Hoe tekorten te omzeilen?

Hoe tekorten te omzeilen?

Wees flexibel en verander continuous

Provide chain-problemen hebben geleid tot veel tekorten. Flexibel zijn en bereid zijn om constant te schakelen, biedt een manier om de bedrijfsvoering te laten stromen. Suitable Right Brewing, een brouwerij en pub in Washington, DC, blijft flexibel en schakelt wanneer nodig.

Leer hoe u het mensentekort kunt omzeilen fulfilled ideal methods voor het behouden en werven van expertise tijdens onze jaarlijkse conferentie

Hun oorspronkelijke brouwerijlocatie heeft ook een whole-provider restaurant. Nou, het was comprehensive-support tot de pandemie, gevolgd doorway daaropvolgende arbeidsuitdagingen. Nadat ze tijdens de pandemie voor het eerst technologie in de vorm van QR-codes gebruikten, gebruiken ze deze nog steeds als ze een tekort aan personeel hebben. Leah Cheston, oprichter en eigenaar satisfied haar male, Thor, zegt dat wanneer gasten kunnen bestellen en betalen satisfied hun telefoon, de QR-code is als het hebben van een andere server. Hoewel ze minder problemen hebben satisfied arbeid dan veel eating places, hebben ze nog steeds niet genoeg personeel om te dekken wanneer mensen zich ziek melden. Het restaurant is dus flexibel en gebruikt de QR-codeoptie als server wanneer de situatie daarom vraagt.

Omdat Appropriate Suitable Brewing een keuken van het eerste uur was, bleek het heel nuttig te zijn, omdat Right Good Brewing gemakkelijker van leverancier kon wisselen om de grondstoffen te vinden die ze nodig hadden. Verschuivende leveranciers om hun basisingrediënten bij de hand te houden, hielden hun menu intact. Leah hoorde verhalen above dining establishments die verschillende kant-en-klare etenswaren niet konden krijgen omdat alle leveranciers afwezig waren.

Aan de kant van de brouwerij is de toeleveringsketen van aluminium blikjes, en meer specifiek het bedrukken van blikjes, een hele uitdaging, vooral voor kleinere brouwers. Opnieuw zorgt een flexibele verschuiving ervoor dat het bier naar de klanten blijft stromen. Right Right Brewing verschoof naar het aanbrengen van etiketten op blanco blikken terwijl ze wachtten om opnieuw bedrukte blikken te kunnen kopen.

Coachen Tip Chat Bubble (1)Coachtip:

Denk na in excess of manieren waarop uw workforce kan schakelen en flexibel kan werken om de tekorten die u treffen te omzeilen.

Concentration elders

Voortbordurend op het tekort aan aluminium blikjes, heeft Third Area Brewing in Milwaukee, WI, hun kosten aanzienlijk zien stijgen, 35% + voor bedrukte blikken wanneer ze deze kunnen krijgen. Wanneer nodig overstappen op blikken met een etiket, worden de kosten nog hoger. Hoewel ze de blikken hadden die ze nodig hadden, zorgde het grotere tekort ervoor dat hun kosten de hoogte ingingen.

Kevin Wright, een oprichter en eigenaar, is begonnen met de implementatie van het spel in de herfst van 2021 en geeft MiniGames (een boeiende, korte-termijnactiviteit die is ontworpen om een ​​kans na te streven of een zwakte binnen een bedrijf te corrigeren) voor: helpen achieved de kostenuitdagingen. Om de kostenstijging als gevolg van tekorten aan aluminium blikjes tegen te gaan, zocht Third Space Brewing naar andere gebieden om geld te besparen. Betreed het productieteam. Hun MiniGame in het eerste kwartaal van 2022 was gericht op een doelstelling om de bieropbrengst met 1,5% te verhogen tijdens het filtratieproces. Ze wonnen de MiniGame en verdienden de brouwerij naar schatting $ 4.000 aan added bier aan de kostenkant. Voortbouwend op dat succes gingen ze het tweede kwartaal in met een MiniGame die was ontworpen om een ​​opbrengstverbetering van 1,5% in de brouwerij te bereiken.

Coachen Tip Chat Bubble (1)Coachtip:

Wanneer een tekort in een gebied de kosten doet escaleren, volg dan het voorbeeld van Third House Brewing en zoek iets anders om de stijging tegen te gaan.

Cross-Trein

Conferentie Advertentie-1Iron Horse Brewery in Ellensburg, WA, lanceerde de Good Video game fulfilled hun hele bedrijf in januari 2022. Kort na de lancering creëerde het productieteam een ​​MiniGame met als thema Community. Hun doel was om een ​​bepaald aantal uren cross-instruction op verpakkingstaken te registreren. De oorspronkelijke bedoeling was om kennis van andere rollen in het bedrijf op te bouwen en op zijn beurt een sterker group en een sterkere gemeenschap binnen het bedrijf te creëren.

Wanneer je de wereld vragen stelt, verschijnen er vaak antwoorden omdat je nu bent afgestemd op het nieuwe of andere. In zekere zin is dat wat er gebeurde bij Iron Horse Brewery. Het blijkt dat de MiniGame samenviel satisfied het personeelstekort van het verpakkingsteam. Ze waren fulfilled 2-3 mensen minder, in wezen de helft van het verpakkingsteam. En dit gebeurde tijdens een van de drukste productieschema’s van de brouwerij van het jaar.

De cross-instruction MiniGame hielp de verpakkingsafdeling achieved een tekort aan personeel om een ​​orderafhandelingspercentage van 99,6% te behalen, een stijging van 1,2% ten opzichte van het voorgaande jaar zonder dat er minder bestellingen werden geplaatst. Greg Parker, een van de eigenaren van Iron Horse, zei dat uit het bewustzijn dat de Terrific Sport bood, mensen een directe lijn zagen van cross-coaching naar orderafhandeling naar het kritieke aantal van IHB.

Afgezien van de cijfers en terug naar de vraag die naar de wereld werd gestuurd – in dit geval het thema van de gemeenschap – deelde Greg wat hij een grotere moraal noemde. “Mensen zijn soms bang om te veranderen wat ze doen in relatie tot anderen. De cross-training MiniGame gaf mensen toestemming en veiligheid om lijnen te overschrijden. Het was een open up uitnodiging van iedereen aan iedereen om in mijn ruimte te komen en mijn werk te leren. Het werd een veilige manier voor het verpakkingsteam om hulp te vragen en hun machismo van zich zwak voelen te overwinnen als ze om hulp moeten vragen.”


Hoor van branche-authorities, CEO’s en Terrific Video game of Enterprise-beoefenaars in excess of innovatieve manieren om de uitdagingen waarmee bedrijven vandaag de dag worden geconfronteerd, aan te pakken.

Kopie van conferentieadvertentie