June 1, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Lake One onder top HubSpot Solutions Partners geaccepteerd in HubSpot PSO Onboarding Accreditatieprogramma • Lake One ®

Minneapolis, Minnesota 30 juni 2022: Vandaag, Lake One heeft aangekondigd dat het doorway HubSpot is geaccepteerd voor een selectief Associate Scaled Onboarding (PSO)-programma dat alleen op uitnodiging beschikbaar is.

PSO is een nieuw gecreëerd accreditatieprogramma van HubSpot, ontworpen om hun klanten te voorzien van zorgvuldig geselecteerde, strategische associates die organisaties kunnen helpen om het meeste uit hun HubSpot-ervaring te halen.

Deze exclusieve accreditatie bouwt voort op het momentum dat eerder dit jaar begon toen Lake A person de Diamond HubSpot Option Husband or wife-status behaalde, intern fulfilled het HubSpot-crew sprak tijdens de 2022 Kick-Off around de groei die ze hebben gezien in de vraag naar het HubSpot CRM-system, en experienced ook een case examine op de HubSpot-internet site.

“We zijn ongelooflijk nederig dat we doorway HubSpot zijn gevraagd om deel te nemen aan dit programma en zijn verheugd om onze relatie achieved onze companions daar te verdiepen”, zegt Ryan Ruud, oprichter en CEO van Lake One particular. “Het leveren van directe onboarding-products and services aan HubSpot-klanten met hun keurmerk is een enorm blijk van vertrouwen in het workforce hier bij Lake A single. ”

Achieved de PSO Onboarding Accreditatie kunnen bedrijven die voor het HubSpot CRM-platform kiezen, weten dat ze samenwerken achieved een doorgelichte en vertrouwde lover voor hun onboarding.

Over Lake One

Minneapolis, MN Dependent Lake A person, is een moderne marketingpartner die zakelijke effect voor B2B-bedrijven stimuleert doorway middel van verkoop- en marketingtransformatie. Hun workforce integreert (virtueel) in klantorganisaties om strategische begeleiding en fingers-on werk te bieden. Achieved Lake 1 krijgen klanten deskundige hulp bij het implementeren van hun tech-stack en het opschalen van vraaggeneratie fulfilled material- en prestatiemarketing. Lake One helpt klanten hun inspanningen te verfijnen op foundation van hun unieke zakelijke behoeften, doelen en realtime klantbetrokkenheid.