May 31, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Ontmoet een Diamond Solutions Partner op Inbound 2022 • Lake One ®

De Inbound-conferentie van HubSpot is terug in persoon voor 2022. Lake A person zal ter plaatse zijn voor de duur van de evenementen en zou graag aansluiten voor een kopje koffie of een drankje daarna om satisfied u een strategie te bedenken hoe wat u hoort bij Inbound kan worden geïntegreerd in uw bedrijfsplanning voor de rest van 2022 en op weg naar 2023.

Als je op onze kalender wilt komen, geef ons dan hier een seintje en we zullen een paar weken voordat we naar Boston gaan, een stick to-up geven en een tijd afspreken om contact te maken.

Het was een geweldig jaar satisfied onze vrienden bij HubSpot. Hier zijn een paar van onze favoriete hoogtepunten.

Lake A person behaalt Diamond Alternatives Spouse Tier: We begonnen het jaar satisfied de aankondiging dat we de Diamond Remedies-standing hadden bereikt. Om de position van partner voor diamantoplossingen te bereiken, moeten associates platformcertificering en bewezen expertise behalen en behouden. Tiers worden bereikt op foundation van het succesniveau dat associates behalen voor hun klanten.

HubSpot-kenmerken Lake One Situation Research: eerder dit voorjaar waren we nederig toen we een case research op HubSpot hadden. Een combine van een klantverhaal en de groei die we als HubSpot-husband or wife hebben gezien.

Geaccepteerd voor een accreditatieprogramma dat alleen op uitnodiging beschikbaar is: deze zomer kondigen we aan dat we zijn toegelaten tot een onboarding-accreditatieprogramma dat alleen op uitnodiging beschikbaar is satisfied HubSpot.