May 31, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Optimaliseer uw blogberichten met behulp van een SEO-checklist [Free Template]

Optimaliseer uw blogberichten met behulp van een SEO-checklist

Bij SMA Advertising zijn we altijd op zoek naar manieren om onze processen te verfijnen om de beste kwaliteit te produceren contentmarketing om onze klanten zo efficiënt mogelijk te bedienen.

We zijn momenteel bezig met het opbouwen van een intern schrijfteam om aan de inhoudsbehoeften van onze klanten te voldoen. Het was een zeer lonende onderneming, uitgevoerd door onze uitzonderlijke contentmanager, Beth Walker. We nemen getalenteerde schrijvers in dienst waarmee we rechtstreeks samenwerken om te produceren van hoge kwaliteit articles die aansluit bij de doelgroep van onze klanten.

Wanneer u een inhoudsteam bouwt, zullen er leden zijn fulfilled verschillende mate van know-how in optimalisatie van bloginhoud. Het is te verwachten – niet iedereen heeft dezelfde coaching in Search engine optimization gehad (zoek equipment optimalisatie) beste praktijken.

Het werd al snel duidelijk dat er wat teaching nodig was om ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde richtlijnen volgde voor on-web page Seo-optimalisatie van bloginhoud. Samen fulfilled het verstrekken van onze schrijvers achieved onze Website Search engine optimization-checklist doc, hebben we vastgesteld dat een sjabloon die ze voor elk artikel kunnen gebruiken, hen doorway het Search engine optimisation-optimalisatieproces van de blog site zou leiden.

Als u op zoek bent naar een eenvoudige Web optimization-checklist om te volgen bij het schrijven van uw blogposts, hoeft u niet verder te zoeken. Hieronder vindt u toegang tot uw gratis exemplaar van de sjabloon.

Very best methods voor blog-Seo

De sjabloon behandelt de volgende very best techniques voor blogoptimalisatie:

Trefwoord in de titel

Maak het de webcrawlers van Google gemakkelijk om te begrijpen waar uw inhoud around gaat door de zoekwoorden in de titel van het artikel op te nemen. Een van de eerste dingen waar de webcrawlers naar kijken, is de title-tag. Als de zoekwoorden aan het get started van de titel staan, des te beter.

Houd er rekening mee dat wanneer we trefwoord of trefwoorden zeggen, dit een enkel woord kan zijn, maar meestal een reeks woorden of een woordgroep is waarnaar vaak wordt gezocht doorway uw koperspersoon.

Trefwoord in de eerste alinea

Nogmaals, u geeft Google aanwijzingen in excess of waar het artikel over gaat door het trefwoord in de eerste alinea op te nemen.

Connection naar kernpagina in de eerste alinea

Probeer het zoekwoord te koppelen aan een kernpagina van uw web-site in de eerste of tweede alinea, als dit contextueel zinvol is. U wilt dat de website link in de buurt van het start van het artikel staat. Dit helpt autoriteit door te geven aan uw kernpagina’s, de pagina’s die u probeert te vergroten in de zoekopdracht motor ranglijsten. Een kernpagina, of pijlerpagina, is er een die voorziet in: van hoge kwaliteit inhoud die uw diensten, oplossingen of product or service beschrijft.

Ten minste één externe link naar een gezaghebbende bron

Door uw pagina te koppelen aan een externe, geloofwaardige, gezaghebbende internet site, laat u Google zien dat uw stukje inhoud is gerelateerd aan een betrouwbaar stuk inhoud. Het laat Google ook weten dat uw inhoud betrouwbaar is. Een paar eenvoudige manieren om naar een externe web-site te linken zijn:

  • Voeg statistieken toe en connection naar de bron.
  • Neem termen op die suitable zijn voor uw inhoud en uw branche en connection naar een web-site die die time period definieert.
  • Voeg een link toe naar een YouTube-videozelfstudie over het onderwerp in uw artikel.
  • Voeg een infographic van een gezaghebbende web-site toe met behulp van de insluitcode die ze verstrekken.

Gerelateerd artikel: Lees meer about on-site optimalisatie en externe backlinks, in Anatomie van een geoptimaliseerde pagina hier.

Inclusief twee interne back links

U linkt naar een kernpagina in de eerste alinea, zoals hierboven beschreven. Voeg ook one-way links toe naar andere interne pagina’s, zoals andere blogartikelen en landingspagina’s. Deze hyperlinks bieden aanvullende aanwijzingen die de webcrawlers gebruiken om te bepalen of uw inhoud de vragen van de zoekers beantwoordt.

Neem het trefwoord op in een kop

De crawlers van Google kijken naar de H1-, H2- en H3-tags van uw pagina, dat zijn de heading-tags. Het zoekwoord staat al in de title-tag, maar zorg ervoor dat het ook in ten minste één van uw blogartikelkoppen staat. U kunt ook varianten van het zoekwoord in andere kopjes opnemen. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat ik in dit artikel ‘SEO-checklist’, ‘Blog Search engine marketing Greatest Practices’ en ‘Waarom is Seo voor blogposts belangrijk?’ in de rubrieken. “SEO Checklist” is het trefwoord voor dit artikel, maar de andere kopjes hebben ook betrekking op “blog SEO”.

Trefwoorden in afbeelding Alt Tag

Wanneer u afbeeldingen toevoegt, zorg er dan voor dat u ook afbeelding alt-tekst toevoegt die bevat: related trefwoorden om Google te helpen uw afbeelding bij het zoeken weer te geven.

Trefwoorden in de hoofdtekst van het artikel

Je zult het artikel willen besprenkelen met applicable trefwoorden en varianten daarvan. We stellen geen search term stuffing voor. Google zal je daarvoor straffen, en het lijkt onnatuurlijk voor de gebruiker. Wat we voorstellen, is dat u de trefwoorden een paar keer in het artikel opneemt, waar ze contextueel passen, en vervolgens ook LSI-trefwoorden in het hele artikel gebruikt.

LSI-sleutelwoorden (latent semantic indexing) zijn woorden of woordgroepen die verband houden met de doelwit trefwoord dat vaak door zoekers wordt gebruikt wanneer ze gebruiken zoekmachines houden van Googlen. U kunt meer te weten komen in excess of LSI-zoekwoorden in de online video van SMA-oprichter Ryan Shelley Wat zijn LSI-zoekwoorden en hoe beïnvloeden ze contentmarketing en Website positioning?.

Waarom is Search engine optimisation-geoptimaliseerde inhoud belangrijk?

Uw bloginhoud is een van de belangrijkste bronnen van inhoud en context die: zoekmachines zal gebruiken om de autoriteit van uw web-site te bepalen. U levert inhoud die uw publiek helpt, hun vragen beantwoordt en waarde toevoegt aan uw relatie fulfilled hen. Maar je moet helpen zoekmachines zoals Google begrijpen waar uw inhoud over gaat en of deze relevant is voor zoekers.

Geef Google de aanwijzingen om uw bloginhoud te begrijpen, en u komt een stap dichter bij het bereiken van uw Website positioning-doelen.

Pak uw free of charge blogsjabloon en Web optimization-checklist

Onze checklist helpt onze contentschrijvers om uit te blinken in het schrijven van blogartikelen die Search engine optimisation-vriendelijk zijn, terwijl ze nog steeds voldoen aan de behoeften van de doelgroep van onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat het jou ook zal helpen.

We hebben al deze suggestions samengebracht in een gebruiksvriendelijke blogsjabloon en Web optimization-checklist die u vandaag nog kunt gebruiken om uw blogposts te optimaliseren voor Search engine marketing. en verhoog uw zoekverkeer. Obtain hieronder jouw exemplaar!

Nieuwe call-to-action