June 1, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Past Reddit goed bij uw contentmarketingstrategie?

Moet uw contentmarketingstrategie Reddit bevatten? Goed fulfilled meer dan 48 miljoen gebruikers for each maand, is het misschien een goed idee voor u of uw klanten. Veel bedrijven nemen Reddit niet op in hun marketingstrategie bij het plannen van hun social media-advertising. Het resultaat is verloren qualified prospects en klanten die ze waarschijnlijk nergens anders zullen vinden.

In dit artikel helpen we je te beslissen of Reddit geschikt is voor jouw marketingstrategie. En als je al hebt besloten om Reddit te gebruiken om je bedrijf te laten groeien, delen we enkele ideas om je te helpen bij het opzetten van een contentmarketingstrategie. Hier leest u hoe u aan de slag kunt gaan en Reddit kunt gebruiken om uw bedrijf naar een nieuw niveau te tillen.

Waarom Reddit?

Reddit was het originele socialemediakanaal waar trends en nieuws begonnen. Tegenwoordig blijft het populair ondanks de opkomst van sociale mediakanalen zoals Fb, Twitter en Instagram. Met miljoenen loyale maandelijkse gebruikers, lijdt het geen twijfel dat Reddit hier is om te blijven. En bedrijven die Reddit toevoegen aan hun digitale marketingstrategieën, kunnen profiteren van message boards en contentmarketing om hun verkoop en merkreputatie een raise te geven.

Een van de beste dingen van Reddit is dat het zich richt op contentmarketing. U hoeft zich geen zorgen te maken around TikTok-video’s, Instagram-influencermarketing of retweets van beroemdheden. Reddit volgt niet één bepaalde market – het volgt elke niche! Er zijn onderwerpen voor elk bedrijf om bij betrokken te zijn – en ongeacht uw branche, u kunt een discussion board vinden om een ​​discussie over elk onderwerp te starten en mensen aan het praten te krijgen above uw products.

Als u probeert een specifieke branche op de markt te brengen, is een contentmarketingstrategie satisfied Reddit de beste keuze. Er zijn ook mogelijkheden om reclame te maken voor uw bedrijf om het te helpen groeien. Zelfs zonder een advertentie kan uw inhoud ertoe bijdragen mensen naar uw site te halen of ertoe te brengen uw producten of diensten te kopen.

Hoe Reddit werkt

Reddit is gebouwd op user-created written content (UGC). Inhoud wordt ingediend en gebruikers kunnen berichten up- of downvoten. Een bericht dat veel stemmen krijgt, wordt verplaatst naar de “Warm-pagina” – beschouw het als een trending-pagina. De meest populaire berichten zijn de berichten waar iedereen het above heeft. Inhoud is hier belangrijk en daarom is het belangrijk om authentieke inhoud te maken waarmee gebruikers kunnen omgaan.

Er zijn twee manieren waarop uw inhoud enorme weergaven kan krijgen, en dit houdt in dat u naar de voorkant van Subreddit-pagina’s en de hoofd Reddit-pagina gaat. Als u op de voorpagina komt of zelfs veel upvotes krijgt, vergroot u uw kansen op weergaven, wat kan leiden tot veel verkeer voor uw bedrijf. Meer verkeer leidt tot meer volgers en meer betrokkenheid bij uw berichten.

Waarom is een groot aantal volgers belangrijk? Een groter aantal volgers helpt uw ​​berichten om meer mensen te interesseren voor uw producten of dienstenaanbod. Hoe meer mensen in excess of uw product or service of bedrijf praten, hoe groter uw kansen zijn om verkopen te sluiten en nieuwe prospects te vinden.

Vind de juiste subreddit om te posten

Subreddits zijn kleinere gemeenschappen binnen Reddit, en ze kunnen variëren van enkele tientallen abonnees tot tienduizenden. En hoewel een grotere subreddit de kansen van uw bedrijf om verkeer naar uw internet site te genereren kan vergroten, kan een kleinere subreddit u helpen uw doelmarkt te vinden.

Een hypothetisch voorbeeld van een grote subreddit is die van een beroemd modetijdschrift dat een campagne maakt gericht op empowerment van vrouwen. Modemerken zullen deze subreddit waarschijnlijk volgen en er zullen populaire discussies more than het onderwerp plaatsvinden. Deze subreddit zou excellent zijn voor mensen in de detailhandel om te netwerken en te volgen.

Kleinere of niche-subreddits hebben meer betrokkenheid. Ze hebben kleinere hoofdrolspelers die waarschijnlijk discussies lezen en converteren naar leads. Een voorbeeld is een lokaal marketingbedrijf dat praat in excess of een populaire of pakkende advertentie. Deze subreddits zijn ideaal voor lokale bedrijven en bedrijven die meer verkeer willen genereren.

Het vinden van de juiste subreddit hangt af van uw algemene doelen, uw area of interest en de strategie van uw bedrijf. U zult naar uw specifieke subreddit-niche moeten zoeken als u gebruikers naar uw web site wilt leiden. Als u een groter bedrijf bent en uw merkimago wilt vergroten, is een grotere subreddit wellicht het beste voor uw doelen.

Wat moet je op Reddit plaatsen?

Ongeacht welke subreddit je kiest, je moet ervoor zorgen dat je goede inhoud plaatst en de Reddit-regels volgt. Er zijn twee soorten berichten die u op Reddit kunt maken:

  • Berichten satisfied backlinks die gebruikers naar een externe web site leiden, en
  • Berichten achieved tekst die worden gehost op Reddit

Linkposts helpen u om mensen op uw web page of sociale media-pagina’s te laten klikken. Als u uw websiteverkeer wilt vergroten, zijn dit de berichten waarop u zich moet concentreren in uw Reddit-marketingstrategie.

Als u op zoek bent naar meer informatie, een discussie wilt starten of uw bedrijf wilt promoten, dan zijn tekstberichten een betere oplossing voor uw bedrijf. Zorg ervoor dat u naar de juiste of relevante subreddit article wanneer u tekstberichten plaatst.

Een andere subreddit die u moet volgen en gebruiken, is “AskReddit”. AskReddit is een populaire subreddit waar gebruikers vragen stellen aan of in excess of merken. Doorway deze subreddit te volgen, kunt u betrokken raken bij uw vakgebied en anderen laten zien hoe goed u op dit gebied bent.

Ongeacht waar u ervoor kiest om te posten, uw inhoud moet interessant, applicable en vermakelijk zijn voor uw doelgroep. Onthoud dat Reddit werkt achieved upvotes, dus uw publiek moet zich verhouden tot uw inhoud en u als authentiek zien. Concentreer u niet alleen op het pushen van uw producten en diensten naar Redditors, maar gebruik Reddit als een manier om fulfilled consumenten in speak to te komen en de reputatie van uw merk op te bouwen.

Strategies voor posten op Reddit

Nu je weet waarom en hoe je Reddit zou moeten gebruiken voor je internet marketing, ben je klaar om te beginnen satisfied het maken van upvote-waardige inhoud. Hier zijn enkele recommendations om te volgen:

  • Vermijd het gebruik van dezelfde opmerking of publish meerdere keren – Reddit zal u waarschijnlijk als een spammer zien als u dit doet.
  • Als u backlinks indient, verspreid ze dan en plaats ze niet alleen op uw site. Onthoud: het duwen van uw producten zal mensen waarschijnlijk wegduwen. Houd het authentiek.
  • Vraag niet om upvotes of vraag mensen niet om je posts te upvoten. Het zorgt ervoor dat uw merk er overdreven promotioneel en wanhopig uitziet.
  • Gebruik originele inhoud die waarde toevoegt voor uw lezers.
  • Gebruik geen illegale inhoud of godslastering. Houd het beleefd en gebruiksvriendelijk – onthoud dat u uw merk vertegenwoordigt.

Bonustip: gebruik uw bestaande inhoud. Reddit-gebruikers blijven meestal uit de buurt van marketeers, dus u moet inhoud gebruiken die van u is, satisfied een specifieke naam in plaats van een bedrijfsnaam. Je hebt meer kans om eerlijke antwoorden en feed-back te krijgen doorway jezelf te zijn en leuke posts te gebruiken. Fulfilled geweldige inhoud en een beetje begeleiding en oefening, zal Reddit helpen om uw bedrijfsmarketing naar een hoger niveau te tillen.

Als je hulp nodig hebt bij je contentmarketing, geef dan de gurus WSI een oproep vandaag!