December 3, 2022

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

RollWorks onthult nieuw adviesprogramma, versnellen

ABM-platform RollWorkseen divisie van VolgendeRolllanceerde Speed up, een nieuw programma dat een hyper-voorschrijvende, adviserende benadering hanteert om B2B-bedrijven te helpen de afstemming tussen go-to-marketplace (GTM)-groups en omzetgroei te versterken.

Accelerate omvat een eigen reeks geprogrammeerde stappen en resultaten die de bedrijfs- en marketingdoelen van een organisatie willen ondersteunen, teamuitlijning vergemakkelijken, de juiste reeks tactieken bepalen en helpen bij het bepalen van de ideal meetbare resultaten.

Het programma begint satisfied een gepersonaliseerde ABM-beoordeling, ondersteund door 55 unieke “gereedheidskenmerken” die een foundation vormen voor groei en hogere prestatieniveaus. RollWorks koppelt vervolgens de beoordelingsresultaten van de organisatie aan haar eigen Account-Primarily based Development Model, dat is gericht op drie gebieden: Account-Dependent Basis, Account-Based mostly Method Administration en Account-Dependent Measurement and Technological innovation.

Accelerate is gratis beschikbaar voor klanten en is inbegrepen in alle tariefplannen. Het omvat:

    &#13

  • gedocumenteerd cross-functionele teamdoelen
  • &#13

  • Afgestemde accountgebaseerde programmastrategieën en
  • &#13

  • Gedefinieerde succes-KPI’s voor uw accountgebaseerde programma.
  • &#13

“Als klantgerichte verkooporganisatie geloven we in het coachen van onze klanten naar succes, in plaats van ze te haasten met handtekeningen”, zegt Shawn Cook, VP Income bij RollWorks, in een verklaring. “Accelerate is hier om de strategische routekaart voor onze klanten moeten zich zelfverzekerd voelen en bereid zijn om smart satisfied ABM te investeren. Satisfied een waardemodel dat geschikt is voor hun unieke omstandigheden, kunnen onze klanten groeien fulfilled hun strategieën en hun eigen weg naar succes bepalen – vooral cruciaal in een tijd waarin op ABM wordt vertrouwd om de efficiëntie te creëren die in de huidige markt vereist is.”