May 31, 2023

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

TikTok benoemt Pete Davidson tot minnaar: Katy Perry Cringes

Toen Pete Davidson op TikTok Katy Perry’s ‘vriendje’ werd genoemd, reageerde ze hilarisch.

Donderdag gebruikte de zangeres van “Teenage Dream” het traditionele waarzeggerijspel MASH voor kinderen om haar toekomstige huis, voertuig, verschillende kinderen en romantische associate te voorspellen.

– Advertentie –

Het filter gaf aan dat Perry uiteindelijk een kasteel zou bezitten, en Tesla met valkenvleugeldeurenen zes kinderen, maar het was niet alles.

De game koos ‘Saturday Night time Live’-aluin Davidson als de fictieve man van de ‘American Idol’-rechter in plaats van haar echte verloofde, Orlando Bloom, waardoor ze ineenkrimpte.

Ze ondertitelde de online video en zei: “no offence, @Kim Kardashian (en Orlando?).” Omdat de Kardashian-ster momenteel een relatie heeft achieved Pete Davidson.

Katy Perry kromp ineen toen TikTok Pete Davidson tot haar minnaar verklaarde:

– Advertentie –

Admirers overspoelden echter het commentaarveld van de movie. Een van hen merkte op dat ze Pete Davidson geen moer zouden schelen en voegde er lachend aan toe dat Katy Perry Orlando Bloom al heeft. Een andere gebruiker zei gekscherend dat het even goed ging.

Een andere commentator zei dat Katy Perry’s reactie episch was toen Pete haar minnaar werd op het TikTok-filter.

Een andere commentator zei ook dat ze het geweldig vonden hoe de popster de Kardashian-ster, Kim, niet beledigde, en toch Pete Davidson niet noemde.

Start off 2016 begon de relatie van Perry en Bloom. Op Valentijnsdag in 2019 verloofden de twee zich.

Daisy Dove, een dochter, werd in augustus 2020 van het paar geboren. Achieved zijn ex-vrouw Miranda Kerr is de acteur uit “Pirates of the Caribbean” ook de vader van Flynn, die 11 jaar oud is.

Perry zei: “Ik ben een planner”, als antwoord op de vraag of ze meer kinderen fulfilled Bloom zou willen hebben. We zullen zien dan.