December 1, 2022

Business Project

Verrukkelijk zakenmaniakken

Uw huishoudindustrie naar een hoger niveau tillen » Vreugdevuur voor kleine bedrijven

Alle bedrijven moeten ergens beginnen. Terwijl veel startups schijnbaar uit het niets opduiken – aangewakkerd door durfkapitaal en angel-investeerders – hebben anderen een meer bescheiden afkomst.

Veel mensen runnen kleine bedrijven vanuit hun huis. Moderne thuisbedrijven, ook wel huisnijverheid genoemd, functioneren dankzij digitale diensten en andere technologie.

Maar wat gebeurt er als uw zogenaamde huisnijverheid uw huisje ontgroeit? Het is tijd om uw residence-based small business om te zetten in iets meer gevestigd. Wat dat inhoudt, hangt uiteindelijk af van het product or service of de dienst die je verkoopt. Vrijwel alle huisnijverheden hebben echter het volgende nodig om af te studeren naar een klein bedrijf:

Veel thuisgebaseerde bedrijven werken zonder de juiste licenties en andere wettelijke vereisten. Hoewel je waarschijnlijk weg kunt komen met het maken van kaarsen in je garage, wordt het ingewikkelder als het bedrijf uitgroeit tot iets meer officieels. Raadpleeg de Small Business Administration-gids voor: een bedrijf beginnen om te leren wat u moet doen om ervoor te zorgen dat alles netjes en legaal is. Van vergunningen tot bestemmingsplannen, het laatste dat u wilt, is dat uw uitgebreide bedrijf wordt stilgelegd vanwege overtredingen. Maak satisfied dit in gedachten wettelijke vereisten het eerste waar u achter komt wanneer u uw huisnijverheid naar een hoger niveau tilt.

Orderverwerking

De meeste thuisgebaseerde bedrijven vertrouwen op e-commerce-oplossingen om contact te leggen satisfied klanten. Wanneer deze ondernemingen uitgroeien tot volwaardige kleine bedrijven, moeten eigenaren hun e-commercetools dienovereenkomstig schalen. Bijvoorbeeld, derde partij orderafhandelingsdiensten helpen de logistiek gestroomlijnd te houden, zodat eigenaren van kleine bedrijven zich kunnen concentreren op het runnen van hun bedrijf in plaats van het controleren van zendingen. Deze oplossingen helpen ook om de kosten laag te houden.

Betere site

De kans is groot dat uw huisnijverheidsonderneming op de een of andere manier online aanwezig is. Hoewel een eenvoudige website geschikt is voor de bijbaan van uw bedrijf, betekent uitbreiding dat u die aanwezigheid moet versterken om bij uw groei te passen. U heeft een zakelijke web page nodig satisfied een functioneel ontwerp en een praktische interface. Bezoekers moeten niet in de war raken in excess of waar ze heen moeten om een ​​aankoop te doen. Overweeg een webdesigner in te huren om te helpen bij het bouwen van een web-site die past bij uw nieuw opgerichte kleine bedrijf. Dit kost meer dan het zelf doen, maar het hebben van een solide zakelijke website is te belangrijk om aan het toeval around te laten.

Toegewijde werkruimte

De belangrijkste en meest opvallende verandering van huisnijverheid naar kleine bedrijven is de overgang van een eenvoudige thuiswerkomgeving naar een speciale faciliteit. Het vinden van de juiste werkruimte kost tijd, dus haast u niet. We raden lokale industriële rechtbanken aan, omdat hier meestal de meest betaalbare en praktische opties voor commerciële ruimte te vinden zijn. Een ongemarkeerde faciliteit begraven achter tientallen andere gebouwen is misschien niet de beste optie als voetverkeer een element is. Overweeg om samen te werken fulfilled een commercieel vastgoedexpert om de beste werkruimte voor uw kleine bedrijf te vinden.

Uitrusting updates

Een ander probleem met betrekking tot schaalbaarheid heeft betrekking op de apparatuur en machines die nodig zijn om producten te produceren tegen de snelheid die nodig is om meer klanten te bedienen. Zo zal een kleine inkjetprinter niet meer praktisch zijn voor het printen van etiketten. U hebt een labelmaker van industriële kwaliteit nodig. Het goede nieuws is dat voor de meeste zakelijke apparatuur de schaalbaarheid eenvoudig zal zijn je zult kleine versies moeten ruilen voor grotere. Overweeg om gecertificeerde tweedehands equipment te kopen als een manier om geld te besparen.

Team aanemen

De kans is groot dat als uw huisnijverheid arbeiders had, dit familieleden waren die hielpen. Maar nu is het tijd om legitieme werknemers in dienst te nemen. Hoewel het wervingsproces vanaf het begin misschien moeilijk lijkt, zal de ervaring het in de loop van de tijd gemakkelijker maken. Het moeilijkste zal zijn om mensen te laten solliciteren bij een bedrijf waar ze nog nooit van hebben gehoord. Overweeg daarom om satisfied recruiters te werken.

Verzekering afsluiten

Zakelijke verzekeringen zijn een essentieel kenmerk van elk klein bedrijf. Aangezien de meeste huiseigenarenverzekeringen geen zakelijke activiteiten dekken, zou u al een of andere vorm van afzonderlijke verzekeringsdekking moeten hebben voor uw huisindustriebedrijf. Maar nu u overstapt naar een volwaardig bedrijf, moet ook uw verzekeringsdekking worden uitgebreid. Het goede nieuws is dat de meeste zakelijke verzekeringen relatief betaalbaar zijn.

Promoting

De fanfare die uw bedrijf krijgt van zijn bestaande klantenbestand zal niet voldoende zijn om voldoende naamsbekendheid te verspreiden. U zult zeker moeten investeren in startup-marketing and advertising om het gewenste publiek te bereiken. Gelukkig bieden digitale marketingoplossingen kleine bedrijven een betaalbare manier om de naamsbekendheid te vergroten en de verkoop te stimuleren. Gezien de grote kans dat uw bedrijf overwegend digitaal aanwezig is, zal digitale advertising and marketing niet alleen kosteneffectief, maar ook praktisch blijken te zijn.

Bereidt u zich voor op uw huisnijverheid of bijbaan om af te studeren in een legitiem klein bedrijf? Als dat zo is, is er veel werk aan de winkel. Het goede nieuws is dat als fase één eenmaal is voltooid, de kans groot is dat uw nieuw opgerichte kleine bedrijf van de grond komt.

Julie Steinbeck is een freelance schrijver uit Florida. Ze behandelt graag onderwerpen die te maken hebben achieved zaken, financiën en reizen.